Members: 278  •  Posts: 12633  •  Topics: 865  •  Please welcome bosanci28, our newest member.
Please login or register.

Login with username, password and session length
 

News:

Welcome To Graphics Mayhem

collapse

Author Topic: The PlayGround Ultimate Support Thread  (Read 1271 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

spoogs

  • Proficient
  • Online
  • Posts: 104
  • OS:
  • Windows Vista/Server 2008
  • Browser:
  • Chrome 3.0.195.27
Re: The PlayGround Ultimate Support Thread
« Reply #60 on: November 07, 2009, 06:28:38 AM »
    Sorry if this has been covered (thread is fairly short so i doubt i missed it)

    Can i change the default colour of the theme from dark blue to drama, if so how do i do that.

    Edit: nevermind, a little careful reading and found the answer
    « Last Edit: November 07, 2009, 07:04:58 AM by spoogs »

    Shortie

    • Administrator
    • Expert
    • Online
    • Posts: 3641
    • The Ultimate Boss
    • OS:
    • Windows 7/Server 2008 R2
    • Browser:
    • Firefox 3.5.5
    Re: The PlayGround Ultimate Support Thread
    « Reply #61 on: November 07, 2009, 10:18:36 AM »
      Cool

      For those who need a reminder

      Go admin > Current theme

      And adjust the default theme variant

      Thank You, "Guest" For Reading My Post.

      D0ct0R_HaCkiE

      • Apprentice
      • Offline
      • Posts: 6
      • OS:
      • Windows XP
      • Browser:
      • Firefox 3.5.5
      Re: The PlayGround Ultimate Support Thread
      « Reply #62 on: November 15, 2009, 08:20:22 AM »
        Hi!

        At first, this theme is really great!
        At second, my english is not the best  :)

        But unfortunately i have a problem with this theme.
        The navigation bar isn't visible.

        IE8 says:
        Quote
        Details zum Fehler auf der Webseite

        Benutzer-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 1.1.4322)
        Zeitstempel: Sun, 15 Nov 2009 14:16:53 UTC


        Meldung: 'jQuery.iUtil' ist Null oder kein Objekt
        Zeile: 12
        Zeichen: 7957
        Code: 0
        URI: http://www.xyz.de/Themes/The_PlayGround_Ultimate/bin/jquery.js

        I use SMF 2.0 RC 1.2, Firefox 3.5 and IE 8 and i have the installation instructions 1:1 observed.

        Can anybody help me?

        Shortie

        • Administrator
        • Expert
        • Online
        • Posts: 3641
        • The Ultimate Boss
        • OS:
        • Windows 7/Server 2008 R2
        • Browser:
        • Firefox 3.5.5
        Re: The PlayGround Ultimate Support Thread
        « Reply #63 on: November 15, 2009, 08:44:46 AM »
          Hello there and welcome

          A Quick Question do you have the same problem here at GraphicsMayhem or is it just on your site

          Shortie
          Thank You, "Guest" For Reading My Post.

          D0ct0R_HaCkiE

          • Apprentice
          • Offline
          • Posts: 6
          • OS:
          • Windows XP
          • Browser:
          • Firefox 3.5.5
          Re: The PlayGround Ultimate Support Thread
          « Reply #64 on: November 15, 2009, 10:57:27 AM »
            Thx :)

            The Navigation here is correctly shown.

            This "bug" was also in v1 present. And it was the primary reason to update to PlayGround Ultimate...

            D0ct0R_HaCkiE

            • Apprentice
            • Offline
            • Posts: 6
            • OS:
            • Windows XP
            • Browser:
            • Firefox 3.5.4
            Re: The PlayGround Ultimate Support Thread
            « Reply #65 on: November 16, 2009, 06:20:16 AM »
              Edit:
              If the browser cache is empty or I use STRG+F5 to reload the site, i can see at the (T)-Button the textlinks of the navigation bar.

              If the page complete loaded, these textlinks are invisible.

              I have changed my profile to english language. Without success. My forum contains over 70 extensions, for example PortaMX. If is possible that this theme has a conflict with my extensions?

              If really needed, i can create a seperate account for my site, so you can see more details.


              Still another question:
              The theme color selector should be always visible, and not only after moving on the (T)-Button. Which changes are necessary to solved this?

              Thanks for your support.

              Best regards.
              Doc
              « Last Edit: November 16, 2009, 06:22:12 AM by D0ct0R_HaCkiE »

              Shortie

              • Administrator
              • Expert
              • Online
              • Posts: 3641
              • The Ultimate Boss
              • OS:
              • Windows 7/Server 2008 R2
              • Browser:
              • Firefox 3.5.5
              Re: The PlayGround Ultimate Support Thread
              « Reply #66 on: November 16, 2009, 06:46:08 AM »
                Good news and bad I am afraid

                There is a conflict between the theme and one of your mods due to the fact that there are two different versions of the JQuery library present

                Now there are a couple of things to try if you are willing

                Find the other JQuery library and copy it to the theme BIN directory and see if that cures the problem

                Or do the opposite copy the JQuery library from the theme directory to the /scripts directory

                either way JUST MAKE SURE YOU KEEP A COPY OF BOTH LIBRARIES and know which directory they came from

                There are more options but lets try the simplest first

                Shortie
                Thank You, "Guest" For Reading My Post.

                D0ct0R_HaCkiE

                • Apprentice
                • Offline
                • Posts: 6
                • OS:
                • Windows XP
                • Browser:
                • Firefox 3.5.5
                Re: The PlayGround Ultimate Support Thread
                « Reply #67 on: November 16, 2009, 03:44:43 PM »
                  I have found the JQuery on 2 installed mods: AjaxHistoryGraph and SMF Quiz.
                  All mods - your theme inclusive - using the same version of JQuery: v1.3.2, Revision: 6246.

                  I have tryed to disable all unnecessary JS-Files into the default theme folder, they are installed from another mods. Also without successfully results.

                  I'm also interessested about your difficulty options.

                  Shortie

                  • Administrator
                  • Expert
                  • Online
                  • Posts: 3641
                  • The Ultimate Boss
                  • OS:
                  • Windows 7/Server 2008 R2
                  • Browser:
                  • Firefox 3.5.5
                  Re: The PlayGround Ultimate Support Thread
                  « Reply #68 on: November 16, 2009, 03:58:53 PM »
                    Okay

                    We are going to have to take a little gamble here

                    In the

                    Theme/bin folder rename the JQuery.js to somthing.js

                    now edit the theme

                    Index.template.php

                    fine the line which references /bin/JQuery.js

                    and change the

                    JQuery.js to what ever you renamed it to

                    This is a gamble so ensure you backup first

                    Shortie
                    Thank You, "Guest" For Reading My Post.

                    D0ct0R_HaCkiE

                    • Apprentice
                    • Offline
                    • Posts: 6
                    • OS:
                    • Windows XP
                    • Browser:
                    • Firefox 3.5.5
                    Re: The PlayGround Ultimate Support Thread
                    « Reply #69 on: November 16, 2009, 04:37:40 PM »
                      I work always with 2 copies. That is not the problem  :)

                      The renaming of the js-file and the index.template.php take no effect too  :-[

                      With the other disabled js-files, IE8 says:

                      Quote
                      Meldung: Das Objekt unterstützt diese Eigenschaft oder Methode nicht.
                      Zeile: 26
                      Zeichen: 4
                      Code: 0
                      URI: http://www.xyz.de/index.php

                      This line contains:

                      Code: [Select]
                      $("#dock").Fisheye(
                      but with the other js-files, the old error with the new filename is be shown again:

                      Quote
                      Details zum Fehler auf der Webseite

                      Benutzer-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 1.1.4322)
                      Zeitstempel: Mon, 16 Nov 2009 22:30:49 UTC


                      Meldung: 'jQuery.iUtil' ist Null oder kein Objekt
                      Zeile: 12
                      Zeichen: 7957
                      Code: 0
                      URI: http://www.xyz.de/Themes/The_PlayGround_Ultimate/bin/mod_jquery.js

                      That is depressing.
                      « Last Edit: Today at 08:52:54 AM by D0ct0R_HaCkiE »

                      Shortie

                      • Administrator
                      • Expert
                      • Online
                      • Posts: 3641
                      • The Ultimate Boss
                      • OS:
                      • Windows 7/Server 2008 R2
                      • Browser:
                      • Firefox 3.5.5
                      Re: The PlayGround Ultimate Support Thread
                      « Reply #70 on: November 17, 2009, 01:42:01 AM »
                        Okay I have another idea

                        Let me google some stuff and will get back to you


                        Shortie
                        Thank You, "Guest" For Reading My Post.

                        D0ct0R_HaCkiE

                        • Apprentice
                        • Offline
                        • Posts: 6
                        • OS:
                        • Windows XP
                        • Browser:
                        • Firefox 3.5.5
                        Re: The PlayGround Ultimate Support Thread
                        « Reply #71 on: Today at 09:34:40 AM »
                          Hi!

                          I think, I have found the error and an idea: The navigation images can't be shown at Firefox.

                          For example:
                          Code: [Select]
                          HomeHome
                          I get an error no. 404, if I start a request to the img file.

                          But the files are at the right place. The file permissions are 740.
                          If have tried differnt CHMOD values, like 640, 644, 744 and so on. But no effect.

                          I have tried the request with IE8, and the image is correctly loaded. But the navigation bar is not visible, too. :-(

                          Edit:
                          IE8 says the following error:
                          Quote
                          Details zum Fehler auf der Webseite

                          Benutzer-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 1.1.4322)
                          Zeitstempel: Fri, 20 Nov 2009 15:38:38 UTC


                          Meldung: Das Objekt unterstützt diese Eigenschaft oder Methode nicht.
                          Zeile: 26
                          Zeichen: 4
                          Code: 0
                          URI: http://www.xyz.de/index.php?PHPSESSID=e6179098d224e91c4f02c0b6fc1b6f08;action=forum
                          Code: [Select]
                          23 $(document).ready(
                          24 function()
                          25 {
                          26 $("#dock").Fisheye(
                          27 {
                          28 maxWidth: 80,
                          29 items: "a",
                          30 itemsText: "span",
                          31 container: ".dock-container",
                          32 itemWidth: 40,
                          33 proximity: 90,
                          34 halign : "center"
                          35 }
                          36 )
                          37 }
                          38 );

                          I use a Internationalized Domain Name. Can this make these problems?
                          SMF uses for all links the ASCII Compatible Encoding Strings.
                          « Last Edit: Today at 09:40:45 AM by D0ct0R_HaCkiE »
                           


                          Search


                          Latest Activity.
                          Need some badges... please by lesmond
                          [Today at 12:46:13 PM]


                          The PlayGround Ultimate Support Thread by D0ct0R_HaCkiE
                          [Today at 09:34:40 AM]


                          Icon For Top To Link To Wiki by IBRRORG
                          [Today at 09:11:55 AM]


                          Some icons by Green CoW by Green CoW
                          [Today at 08:11:41 AM]


                          Novembers Graphics Mayhem Wallpaper by Shortie
                          [Today at 07:48:08 AM]


                          Windows 7 Walls by NerdBoy
                          [Yesterday at 07:51:35 PM]


                          More Distinct For SMF RC2 by the yicker
                          [Yesterday at 11:40:32 AM]


                          November's Logo Challenge "Up Top" (2009)... by NerdBoy
                          [Yesterday at 05:41:46 AM]


                          What's the deal with SMF? by NerdBoy
                          [Yesterday at 05:40:12 AM]


                          Deep Red 2 For SMF RC2 by Shortie
                          [Yesterday at 04:22:26 AM]


                          help in a photo by SoLoGHoST
                          [November 18, 2009, 08:34:10 PM]


                          Topic Count in Profiles by live627
                          [November 18, 2009, 06:14:20 PM]


                          ATI Catalyst™ version 9.11 released by Nukegaming
                          [November 18, 2009, 03:44:16 PM]


                          themed logo challenge by Shortie
                          [November 17, 2009, 02:29:20 PM]



                          Page created in 0.093 seconds with 20 queries.