Members: 212  ?  Posts: 9881  ?  Topics: 787  ?  Please welcome jfx, our newest member.
Please login or register.

Login with username, password and session length
 

News:

Welcome To Graphics Mayhem

collapse

Author Topic: Help Needed..  (Read 1162 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SoLoGHoST

  • SMF MOD Expert!
  • SoLoGHoSt
  • Connoisseur
  • Offline
  • Posts: 1894
  • OS:
  • Windows Vista/Server 2008
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0
Re: Help Needed..
« Reply #15 on: July 30, 2009, 12:58:59 AM »
    You can enable it within your profile -> Look and Layout, near the bottom should look like Figure 1.0 below:

    Figure 1.0:



    OR, BETTER YET...

    If you want to make it so that it is automatically set to on by default for all users, you'll have to do this for each Theme you have installed.  Go to Admin -> Configuration -> Themes and Layout -> Member Options as indicated in Figure 1.1 below:

    Figure 1.1:



    Then when clicking on the following link in there you'll want to enable the Quick Reply by default for all new users and existing users (if you want) as depicted in Figure 1.2 below:

    Figure1.2:



    Well, hope that answers your question.
    « Last Edit: July 30, 2009, 01:18:34 AM by SoLoGHoST »

    Shortie

    • Administrator
    • Expert
    • Offline
    • Posts: 2838
    • The Ultimate Boss
    • OS:
    • Windows 7/Server 2008 R2
    • Browser:
    • Firefox 3.5.1
    Re: Help Needed..
    « Reply #16 on: July 30, 2009, 01:21:56 AM »
      Cheers SoLo

      Beat me to it :D:D

      Just an addition if you want it for everyone just do it in the default theme and it will apply to all themes this also goes for the Logo / header

      Have fun

      Shortie
      « Last Edit: July 30, 2009, 01:23:26 AM by Shortie »
      Thank You, "Guest" For Reading My Post.

      Mr X

      • Proficient
      • Offline
      • Posts: 119
      • OS:
      • Windows Vista/Server 2008
      • Browser:
      • Firefox 3.0.10
      Re: Help Needed..
      « Reply #17 on: July 30, 2009, 03:37:50 AM »
        Great I guess I did something wrong so it the options where not there initially...

        Taken care of now...

        Thanks  SoLoGHoST

        And thanks to you too Shortie for the tip..

        :)


        PS : Thinking of the next question..

        Mr X

        • Proficient
        • Offline
        • Posts: 119
        • OS:
        • Windows Vista/Server 2008
        • Browser:
        • Firefox 3.0.10
        Re: Help Needed..
        « Reply #18 on: July 31, 2009, 05:39:45 AM »
          Okay let me know which of the mods is the one you are after using and then zip up you index.template.php from the Theme and post it here and I will have a look

          Shortie

          Have attached the index.template.php here..

          And here's the links to the MOD ..

          Click Me


          Thanks

          Mr X

          • Proficient
          • Offline
          • Posts: 119
          • OS:
          • Windows Vista/Server 2008
          • Browser:
          • Firefox 3.0.10
          Re: Help Needed..
          « Reply #19 on: August 01, 2009, 04:01:49 PM »
            Sorry for double posting but found another thing I would like help on..

            I am using Advanced Reputation System v1.7.5 mod Link : Links.

            The problem is when ever I give rep a pop up comes but the language is not english...

            How to change it to english..

            Thanks ..

            :D

            Shortie

            • Administrator
            • Expert
            • Offline
            • Posts: 2838
            • The Ultimate Boss
            • OS:
            • Windows 7/Server 2008 R2
            • Browser:
            • Firefox 3.5.1
            Re: Help Needed..
            « Reply #20 on: August 01, 2009, 05:15:02 PM »
              Hi Ya

              sorry for the delay been a little busy but have some time set aside for this Sunday

              Also

              is this the actual mod you want to use for the reflection stuff

              This Mod Here...

              Shortie
              Thank You, "Guest" For Reading My Post.

              Shortie

              • Administrator
              • Expert
              • Offline
              • Posts: 2838
              • The Ultimate Boss
              • OS:
              • Windows 7/Server 2008 R2
              • Browser:
              • Firefox 3.5.1
              Re: Help Needed..
              « Reply #21 on: August 01, 2009, 05:30:26 PM »
                Okay fixed you reflection Mod if the link in the previous post is the correct link

                The mod is very poorly written so good job SoLo didn't get involved

                The easiest way to fix it is copy the file reflection.js from the /Themes/default/ directory and place a copy in /Themes/The_PlayGround_v1/ directory

                hope that makes sense this will also go for any other theme you have installed

                Shortie

                EDIT - I have just had a look at the Rep Mod and all looks okay on my test site any chance of a screen shot of your problem and I will look further into it also what action were you taking to get the sshot - cheers



                « Last Edit: August 01, 2009, 05:49:52 PM by Shortie »
                Thank You, "Guest" For Reading My Post.

                Mr X

                • Proficient
                • Offline
                • Posts: 119
                • OS:
                • Windows Vista/Server 2008
                • Browser:
                • Firefox 3.0.10
                Re: Help Needed..
                « Reply #22 on: August 02, 2009, 05:12:05 AM »
                  Hi Ya

                  sorry for the delay been a little busy but have some time set aside for this Sunday

                  Shortie


                  NP Shortie... I can understand  :)


                  I copied the reflection.js to the /Themes/The_Carbon_Orange_v1/ directory , but its still the same :(

                  The Button shows when you are posting but when u use it there's no reflection  :(


                  Also I uninstalled and reinstalled the Advance Reputation Mod and now I don't see any pop up...

                  Shortie

                  • Administrator
                  • Expert
                  • Offline
                  • Posts: 2838
                  • The Ultimate Boss
                  • OS:
                  • Windows 7/Server 2008 R2
                  • Browser:
                  • Firefox 3.5.1
                  Re: Help Needed..
                  « Reply #23 on: August 02, 2009, 05:28:30 AM »
                    Okay

                    One try on the reflection mod

                    Can you uninstall it and reinstall it ensuring at the  bottom when you apply the mod the playground theme is selected :D

                    Also can I have more details relating to the reputation mod may be a screen shot of what it should be and what is missing and I will investigate

                    Shortie



                    Thank You, "Guest" For Reading My Post.

                    Mr X

                    • Proficient
                    • Offline
                    • Posts: 119
                    • OS:
                    • Windows Vista/Server 2008
                    • Browser:
                    • Firefox 3.0.10
                    Re: Help Needed..
                    « Reply #24 on: August 02, 2009, 05:43:55 AM »
                      Well there's no playground theme on my board here's the pic of what I see..




                      Also I tried to manually edit index.template.php but I was not able to find

                      to put in this :

                      Quote


                      Regarding the Advance Rep Mod I am confused now whether the pop should be there or not because the first time I installed it and used it there was a pop up after I gave the rep and the person was able to see the rep given (guess the pop was saying thanks rep added or something) but after I reinstalled SMF and the Mod it does not give any pop after the Rep is added...

                      I really appreciate you taking your timeout and helping me here Shortie...

                      I am so frustrated now I can't explain it in words apart from some minor MOD's most of the MOD's I installed required some kind of manual changes I was able to figure out most my ur advice but some are still not working and I feel like pulling my hair off my head or just shutting down my forum :(

                      Thanks for you support though.. 

                      Shortie

                      • Administrator
                      • Expert
                      • Offline
                      • Posts: 2838
                      • The Ultimate Boss
                      • OS:
                      • Windows 7/Server 2008 R2
                      • Browser:
                      • Firefox 3.5.1
                      Re: Help Needed..
                      « Reply #25 on: August 02, 2009, 05:58:39 AM »
                        Hi Ya

                        Don't give up you will get there

                        Okay for the reflection just click the carbon theme check box

                        If you are having a few problems just let me know and we should be able to fix them

                        Just had a thought if you are really stuck let me know the mods and I will build the Board and Index files for the carbon theme

                        Shortie

                        « Last Edit: August 02, 2009, 06:01:20 AM by Shortie »
                        Thank You, "Guest" For Reading My Post.

                        Mr X

                        • Proficient
                        • Offline
                        • Posts: 119
                        • OS:
                        • Windows Vista/Server 2008
                        • Browser:
                        • Firefox 3.0.10
                        Re: Help Needed..
                        « Reply #26 on: August 02, 2009, 06:31:09 AM »
                          I did click on the carbon theme but there's this replace thing which it shows which I have to do manually..

                          I am not able to replace it  because I can't find it...

                          Here's a lit of MOD's I have installed :

                          1.  RED  :  Not Working
                          2. Yellow : Working but some issues




                          PS : I Really Want To Learn to Make the Changes But My Knowledge is Limited in programming since I am a pharmacist by education and a operations manger in a Business Process Outsourcing Company.  :(
                          « Last Edit: August 02, 2009, 06:33:27 AM by Mr X »

                          Shortie

                          • Administrator
                          • Expert
                          • Offline
                          • Posts: 2838
                          • The Ultimate Boss
                          • OS:
                          • Windows 7/Server 2008 R2
                          • Browser:
                          • Firefox 3.5.1
                          Re: Help Needed..
                          « Reply #27 on: August 02, 2009, 08:23:17 AM »
                            Hi Ya

                            Okay find the following around line 210

                            Code: [Select]
                            echo '

                            ';

                            and replace with

                            Code: [Select]
                            echo '


                            ';

                            Will look at some of the others later

                            Shortie
                            Thank You, "Guest" For Reading My Post.

                            Mr X

                            • Proficient
                            • Offline
                            • Posts: 119
                            • OS:
                            • Windows Vista/Server 2008
                            • Browser:
                            • Firefox 3.0.10
                            Re: Help Needed..
                            « Reply #28 on: August 02, 2009, 01:43:44 PM »
                              looked for it and the line was already there..

                              so don't know whats wrong now   :(

                              Thanks for the detailed info on where to find it shortie..

                              :)

                              Shortie

                              • Administrator
                              • Expert
                              • Offline
                              • Posts: 2838
                              • The Ultimate Boss
                              • OS:
                              • Windows 7/Server 2008 R2
                              • Browser:
                              • Firefox 3.5.1
                              Re: Help Needed..
                              « Reply #29 on: August 02, 2009, 01:51:44 PM »
                                can I have a link to your site

                                Cheers

                                Shortie
                                Thank You, "Guest" For Reading My Post.

                                 


                                Search


                                Latest Activity.
                                October's Logo Challenge "Up Top" (2009)... by SoLoGHoST
                                [Today at 03:30:45 AM]


                                Pixel Perfect For SMF 2.x RC1.2 by jfx
                                [Today at 02:19:59 AM]


                                Graphics Mayhem Wallpaper Collection October 2009 by NerdBoy
                                [Yesterday at 06:50:24 PM]


                                Landscapes By Shortie by NerdBoy
                                [October 01, 2009, 09:32:10 AM]


                                Hai 2 All! by zorro
                                [October 01, 2009, 02:24:12 AM]


                                Morro by zorro
                                [October 01, 2009, 02:23:05 AM]


                                Custom Icons needed for a couple of mods by Shortie
                                [October 01, 2009, 12:43:19 AM]


                                A few blank sigs by Shortie
                                [October 01, 2009, 12:38:22 AM]


                                Nerdboy's general Wallpaper by Shortie
                                [September 30, 2009, 01:55:52 AM]


                                Hello Everyone, im new & would like to install a theme~ by FindingDevo
                                [September 29, 2009, 08:00:44 PM]


                                Made me a new avatar by lesmond
                                [September 29, 2009, 12:38:40 PM]


                                September's Logo Challenge "Up Top" (2009)... by Shortie
                                [September 29, 2009, 12:17:06 PM]


                                banner by Shortie
                                [September 29, 2009, 11:53:10 AM]


                                Shortie's Sigs by Shortie
                                [September 29, 2009, 08:01:48 AM]



                                Page created in 0.089 seconds with 19 queries.