collapse

Author Topic: More Distinct bug? issue?  (Read 199 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rgpatton

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 5
  • OS:
  • Windows 7Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8Firefox 3.6.8
    • View Profile
More Distinct bug? issue?
« on: August 23, 2010, 11:23:56 AM »
First off, I wanted to say that this is an awesome theme, and I am gald that I found your site. You do great work for those of us who cannot. I wanted to ask the question with an issue I have with the More Distinct theme. I have noticed a bit of a differnece in the grey color in FF and IE. Is this a bug? or is there a fix? I have attached a pic to show you the issue.

* Menu button issue.png (75.7 kB, 800x600 - viewed 40 times.)

Offline Shortie

  • Administrator
  • Authority
  • *
  • Posts: 5710
  • The Ultimate Boss
  • OS:
  • Windows 7Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8Firefox 3.6.8
    • View Profile
    • Graphics Mayhem
Re: More Distinct bug? issue?
« Reply #1 on: August 26, 2010, 03:12:30 PM »
Hi Dude

un zip the images attached and drop them in the theme/images/theme-images/_23 directory

Hope this helps

Shortie

P.S. you may have to flush the forum and browser cache

* menu-tab.zip (7.81 kB - downloaded 10 times.)

Thank You, "Guest" For Reading My Post.


Offline rgpatton

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 5
  • OS:
  • Windows 7Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8Firefox 3.6.8
    • View Profile
Re: More Distinct bug? issue?
« Reply #2 on: August 26, 2010, 03:54:22 PM »
Cool, thank you very much.

On another note, I am having issues getting the Member Awards rc3 v2.2.1 to work properly in the admin panel. It does not recognize the member names when putting them in on the Whisper Grey template. All else for that mod works fine in there. It works fine in the default template, so I have to go back to the default to assign awards, then switch back to the whisper Grey temp. since the file structure is different on your template, I am not sure which files should go where to make this one part work correctly. I know that this is not your mod to work on and such, but I really like your templates and prefer to use them over any one elses. I also wanted to use that os and browser mod, but I get a DB error saying the messasge table is not present. Any how, thanks for the fix. Love your work, keep it up. You guys have some great stuff here and I am glad I stumbled on to your site. Thanks again.

Offline rgpatton

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 5
  • OS:
  • Windows 7Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8Firefox 3.6.8
    • View Profile
Re: More Distinct bug? issue?
« Reply #3 on: August 26, 2010, 04:01:16 PM »
Hi Dude

un zip the images attached and drop them in the theme/images/theme-images/_23 directory

Hope this helps

Shortie

P.S. you may have to flush the forum and browser cache

Sorry for the double post, but that fixed it, thanks again.

 


* Search



* Latest Activity.

A GM Wallpaper by NerdBoy
[Yesterday at 07:31:24 AM]


Next Topic Page 1.2 by NerdBoy
[December 15, 2010, 06:28:37 PM]


Windows 8 Wallpaper Concepts by NerdBoy
[December 14, 2010, 09:31:08 PM]


Who can make me a custom mod? by VintageJetBoats
[December 13, 2010, 10:35:47 AM]


December 2010 Uptop Logo Contest by NerdBoy
[December 12, 2010, 07:01:48 PM]


Icon request by NerdBoy
[December 10, 2010, 06:39:27 PM]


Ultimate Weather by NerdBoy
[December 10, 2010, 12:22:41 PM]


General Wallpapers by NerdBoy
[December 10, 2010, 12:17:18 PM]


Logo request by NerdBoy
[December 09, 2010, 08:26:51 AM]


Nerdboy's Birthday by NerdBoy
[December 07, 2010, 06:02:44 AM]


Happy Birthday Shortie by MJCSD
[December 05, 2010, 08:48:02 PM]