collapse

Author Topic: More Distinct bug? issue?  (Read 41 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rgpatton

  • Bystander
  • *
  • Posts: 4
  • OS:
  • Windows 7Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8Firefox 3.6.8
    • View Profile
More Distinct bug? issue?
« on: August 23, 2010, 11:23:56 AM »
First off, I wanted to say that this is an awesome theme, and I am gald that I found your site. You do great work for those of us who cannot. I wanted to ask the question with an issue I have with the More Distinct theme. I have noticed a bit of a differnece in the grey color in FF and IE. Is this a bug? or is there a fix? I have attached a pic to show you the issue.

* Menu button issue.png (75.7 kB, 800x600 - viewed 15 times.)

Offline Shortie

  • Administrator
  • Authority
  • *
  • Posts: 5613
  • The Ultimate Boss
  • OS:
  • Windows 7Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8Firefox 3.6.8
    • View Profile
    • Graphics Mayhem
Re: More Distinct bug? issue?
« Reply #1 on: Yesterday at 03:12:30 PM »
Hi Dude

un zip the images attached and drop them in the theme/images/theme-images/_23 directory

Hope this helps

Shortie

P.S. you may have to flush the forum and browser cache

* menu-tab.zip (7.81 kB - downloaded 2 times.)

Thank You, "Guest" For Reading My Post.


Offline rgpatton

  • Bystander
  • *
  • Posts: 4
  • OS:
  • Windows 7Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8Firefox 3.6.8
    • View Profile
Re: More Distinct bug? issue?
« Reply #2 on: Yesterday at 03:54:22 PM »
Cool, thank you very much.

On another note, I am having issues getting the Member Awards rc3 v2.2.1 to work properly in the admin panel. It does not recognize the member names when putting them in on the Whisper Grey template. All else for that mod works fine in there. It works fine in the default template, so I have to go back to the default to assign awards, then switch back to the whisper Grey temp. since the file structure is different on your template, I am not sure which files should go where to make this one part work correctly. I know that this is not your mod to work on and such, but I really like your templates and prefer to use them over any one elses. I also wanted to use that os and browser mod, but I get a DB error saying the messasge table is not present. Any how, thanks for the fix. Love your work, keep it up. You guys have some great stuff here and I am glad I stumbled on to your site. Thanks again.

Offline rgpatton

  • Bystander
  • *
  • Posts: 4
  • OS:
  • Windows 7Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8Firefox 3.6.8
    • View Profile
Re: More Distinct bug? issue?
« Reply #3 on: Yesterday at 04:01:16 PM »
Hi Dude

un zip the images attached and drop them in the theme/images/theme-images/_23 directory

Hope this helps

Shortie

P.S. you may have to flush the forum and browser cache

Sorry for the double post, but that fixed it, thanks again.

 


* Search



* Latest Activity.

[Request] Logo by Deezel
[Today at 08:36:16 AM]


Wassup peeps!! by Deezel
[Today at 07:03:14 AM]


Reward for the safe return of Shortie!!!! by VintageJetBoats
[Yesterday at 10:48:46 PM]


August 2010 Graphics Mayhem Wallpapers by NerdBoy
[Yesterday at 05:57:14 PM]


Where is Shortie? by lesmond
[Yesterday at 04:19:16 PM]


More Distinct bug? issue? by rgpatton
[Yesterday at 04:01:16 PM]


Whisper Gray with SMFPacks shoutbox by Deezel
[Yesterday at 03:33:40 PM]


Membergroup Images by Shortie
[Yesterday at 02:57:38 PM]


Playground Color Sets by Booch_21
[August 22, 2010, 08:41:41 PM]


My Quick Gimp Tutorial by Deezel
[August 19, 2010, 05:21:03 AM]


Playroom menu icon help by busterone
[August 18, 2010, 09:53:49 PM]


Logo Request For My Forum by abhi
[August 13, 2010, 06:39:02 AM]


Adding custom badges by DMHolt57
[August 13, 2010, 12:06:29 AM]


Welcome To Graphics Mayhem by NerdBoy
[August 12, 2010, 08:16:19 AM]


Banner? by Bingham
[August 12, 2010, 02:41:32 AM]